Parklink Nyheter

Parklink-Appen versjon 2.6

Parklink-Appen versjon 2.6

Hei!

Vi har nå startet utrullingen av en ny Parklink-versjon, som vil være tilgjengelig for alle kunder innen en ukes tid.

Den nye versjonen inneholder nyttige funksjoner, som vi har ventet på i lengre tid.

Blant annet vil starttiden i appen alltid være 0, slik at kunder får et mer aktivt forhold til valgt parkeringstid og kostnaden for parkeringen. I tillegg vil kundene bli bedt om å bekrefte valg av kjøretøy før parkeringen startes, for å sikre mot feilvalg og unødvendige kontrollsanksjoner.

Legger ved noen bilder som illustrerer dette.

Appen inneholder også små justeringer for å gjøre den generelle brukeropplevelsen ennå bedre.

Uavhengig av ny app-versjon har vi også denne uka lansert Parklink Firmakonto. Dersom noen kunder henvender seg til dere angående dette, be dem sende inn en henvendelse til support@parklink.no slik at vi kan hjelpe dem med det de måtte lure på.

Vi håper dere og kundene blir fornøyde!

Lokasjonsvelgeren:

Når en bruker klikker på en lokasjon i appen som har “lot’s” flere prisgrupper / alternativer, kommer “Hvor står du parkert?” med en liste over de plassene som er tilgjengelig på den lokasjonen. Flere av våre operatører har parkeringsplasser med ulike takster og parkeringsvilkår. For eksempel redusert takst for El-biler.

Firmakonto

Nå kan du registrere ditt firma og få tilsent samlet faktura hver måned, bruke firmakonto til betaling av parkering, og logge deg inn i dashboardet for å administrere fakturaer.

Connecting realestate owners to end users

– through a great parking experience